Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyógytornát érdemes végigcsiná...

Gyógytornát érdemes végigcsinálni?

Figyelt kérdés

vállficamom volt,3hétig rögzítve kéz,s írtak ki 15gyógytornát,de azzal kb5hét(ha heti 3szor mehetek) még kiesik munkából,ami sok.

Sokat segít gyógytorna?

2024. jún. 12. 19:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Csináld otthon,ha tudod .
2024. jún. 12. 19:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ember először feláldozza az egészségét, hogy pénzt szerezzen, aztán ha elromlott az egészsége, feláldozza a pénzét, hogy visszanyerje az egészségét.
2024. jún. 12. 19:47
 3/14 anonim ***** válasza:
De igaz.A második válaszoló írása.
2024. jún. 12. 19:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem sose írtak ki gyógytornát vállficamra, pedig volt néhány. Szerintem semmi értelme. Viszont a következő után műtesd meg, műtét után pedig jöhet a gyógytorna.
2024. jún. 12. 19:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg menjél el, tanuld meg a gyakorlatokat, aztán csináld otthon.
2024. jún. 12. 20:04
 6/14 A kérdező kommentje:

Ok,köszi mindenkinek.

Mivel másik kezem már tönkretettem(nincs teljes mozgása pl nem tudom hátrarakni teljesen,volt 1balesetem ami után belső zuzodások lettek sokáig fájt,s lehet letapadtak izmok vagy mik,s azért ilyen),s akkor is munka volt fontosabb,most mashogy gondolom,ha segít akkor megéri,amúgy is egyéni gyógytorna lesz.

2024. jún. 12. 20:09
 7/14 anonim ***** válasza:
Van értelme, mert erősíti a váll körüli izmokat, amik nagyban befolyásolják annak stabilitását.
2024. jún. 12. 20:34
 8/14 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm válaszod,akkor talán pár évig nem lesz vállficamom masik.
2024. jún. 12. 20:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Legjobb lenne a rendszeres edzés, hogy erősek is maradjanak azok az izmok. Heti 2x 20-30 perc mindenkinek a rendelekezésére áll szerintem. Mert gondolom egy ficam azért nagyon kellemetlen.
2024. jún. 12. 20:57
 10/14 A kérdező kommentje:
Fájdalmas mikor kiugrik,meg helyrerakás is.Utána inkább csak kellemetlen ez a 3hét.Köszi jótanácsot,azért nem szeretném újra átélni....
2024. jún. 12. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!