Ha valakinek a kezén kötés van amit nem érhet víz akkor hogy tudom legegyszerűbben lefürdetni?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs zuhanyzó csak fürdőkád így hogy oldjam meg?jún. 12. 06:43
2/4 A kérdező kommentje:
Az addig rendben de a fürdőkádba beálljon vagy hogy? Allni tud bir csak a kezével van gond
És utána szivaccsal majd folyovízzel? Megköszönném ha valaki tudna kis instrukciókat adni
jún. 12. 07:03
3/4 Ypszilon1980 válasza:
Ha állni tud, akkor jó úgy igen, zuhanyfejjel, szivaccsal megoldható simán, amikor a karját, vagy azt az oldali hónalját, nyakát, stb. mosod, akkor a karját felemeli és a lecsorgó víz nem éri a kezét, gyorsan megtörlöd szárazra, nem nagy mutatvány.
4/4 A kérdező kommentje:
Még sosem csinàltam ilyesmit és kicsit meg vagyok ijedve
jún. 12. 07:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!