Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vastagbél tükrözésre már nem...

Vastagbél tükrözésre már nem is érdemes mennem?

Figyelt kérdés
Most olvasom a papírom, hogy 1 héttel hamarabb meg kell kezdeni a salakmentes diétát. Az orvossal viszont múlt pénteken találkoztam, azt mondta, hogy még hétfőn is ehetek normálisan. Hát ettem is, még ma is pizzás csiga kifilit. Holnap viszont délre mennem kell tükrözésre.... Most ez nagyon elk..tam vagy még ha rendesen összeszedem magam (sok folyadékot iszok) még segítehetek ezen? A Citrafleet-et nem sokára be kell vegyem.
jún. 11. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek, nem valószínű, hogy így sikerülni fog a tisztítás. 3 tükrözésem volt már. 1 nappal előtte lehet utoljára egy könnyűt enni, például ha délelőtt van a vizsgálat, előző nap reggeli az utolsó étkezés, majd 4-5 liter folyadék a nap folyamán (+ a hashajtó).

Előtte 4-5 napig diétázni kell, a könnyebb tisztulás érdekében. Zöldség, gyümölcs tilos előtte 3 napig, a magok és a héja miatt.

Tehát pontosan mikor ettél utoljára, hánykor? És ettél az elmúlt napokban zöldség, gyümölcsöt?

jún. 11. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Én előtte lévő nap már nem szoktam enni, necces, de talán, ha jól sikerül a hashajtás, akkor nem lesz gond. Ha ma csak pizzás csiga meg kifli volt, akkor lehet jó lesz.
jún. 11. 17:00
 3/7 A kérdező kommentje:
sajnos 15 órakor is egy kiflit... Előtte 10 óra körül szintén szénhidrátot (pizzáscsiga+sajtos kifli).
jún. 11. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelő hashajtással még menthető lehet. Igyál sokat, kövesd az utasításokat és ha a vége fele kb csak víz jön, jó lehet.
jún. 11. 17:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát nem csak víz jött, kissé üledékes.
jún. 12. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
júl. 14. 16:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést. Szépen el tudták végezni a vizsgálatot és minden rendben találtak. De az elkövetkező időben azért kihagynám ezt:).
júl. 22. 12:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!