Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek veszett vagyok???

Szerintetek veszett vagyok???

Figyelt kérdés
Kb 3 napja elkezdett magyon dúrván fájni a fejem és nem akar abba maradni 0-24 be fáj, én nem emlékszem hogy harapott volna meg bármi állat engem tehát nem hinném higy az, nagy laboron voltam januárban és jó lett az eredményem, étvágyam van, iszok is elget de eza fejfájás nagyon kellemetlen... még eléggé fiatal vagyok úgymond....
2024. jún. 11. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha àllattal nem léptél kapcsolatba akkor biztos nem vagy veszett. Az szabad levegőn szerencsére nagyon hamar meghal, csak testnedvek cseréjével lehet megfertőződni.

Illetve magyrorszàgon hivatalosan nincs veszettség. Ha akad is egy-egy àllat ai valamilyen úton-módon mégis hordozza, annak kicsi az esélye hogy pont az jön szembe az utcàn. Arra meg hogy egy harapàsra nem is emlékszel és nyomàt se làtod magadon, kb 0.

Ennek ellenére vizsgàltasd ki. Màs, szintén rossz betegség még lehet. Időben próbàljàtok meg diagnosztizàlni.

2024. jún. 11. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert napok óta fáj a fejed, már miért lennél veszett? Miért pont veszettségre gondolsz, amikor állattal sem kerültél kapcsolatba? Atya ég… van baj.
2024. jún. 11. 11:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A veszettség tünetei közé nem tartozik a fejfájás..
2024. jún. 11. 11:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Eddigi leghülyébb kérdés itt...
2024. jún. 11. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Te nem veszett vagy, hanem h.lye
2024. jún. 11. 13:11
 6/7 anonim ***** válasza:
hülyekérdések.hu :(
2024. jún. 11. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem. Agyhúgyköved van.
2024. jún. 11. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!