Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Volt már valak! koronás ilyen...

Volt már valak! koronás ilyen panaszokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az igazat megvallva nem is gondoltam, hogy korona. Hétfőn reggel (egy hete) azzal keltem, hogy érzékeny a szájpadlásom. Először azt hittem, talán megégett, valami forrót ehettem (vasárnap, szülinapon), de nem szűnt meg a probléma. Folyamatosan fájt a bizonyos folt a számban. Nem akartam rögtön dokihoz rohanni, de végül pénteken elmentem. Azt mondta valószínűleg koronás vagyok. Ami nem is lenne gond, voltam már koronás előtte, most viszont szerda óta az ízeket nem érzem rendesen... Ami ugyancsak normális, 1-2 napig. De ez már több napja tart. Valamilyen szinten jobb mától, de még nem az igazi. Tapasztalt valaki hasonlót mostanában? Régebben volt a korona mellékhatása, nem gondoltam, hogy még mindig (olvastam, hogy mostmár más tüneti vannak inkább). Mennyi idő után állt helyre, ha valakinél előfordult? A szaglásommal nem észlelek változást. Köszönök szépen bármilyen tanácsot!

2024. jún. 10. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Én papíron sose voltam pozitív, mert olyan munkában dolgoztam ahol inkább nem teszteltek senkit.. Nekem kezdetben úgy jött elő, hogy egy szag égett bele az orromba és olyan szaga és íze volt mindennek. Körülbelül 1, de lehet kettő hét után úgy végleg megszűnt minden szag és íz úgy 2021 év első negyedében. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem egy év is volt mire kezdetben újra éreztem valamit, de akkor se mindent. Szerintem úgy újra elviselhető talán 2023 év elejére lett. Viszont szerintem az ízlésem és a szaglásom nem olyan mint régen, de ez így 2024. év 06. hónapig nem javult.

Én is félelmemben kerestem ilyen szaglás / ízlés javító kúrákat vagy micsodákat, de sose kezdtem bele. Lehet segített volna, de lehet nem.

2024. jún. 10. 22:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne pánikolj, tedd a napi rutinod, és helyre fog állni. Ne foglalkozz vele, de ne pánikolj!
2024. jún. 10. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!