Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi ez a sok rákos megbetegedés?

Mi ez a sok rákos megbetegedés?

Figyelt kérdés
Tompos Kátya most halt meg, Szentesi Évánál is kiújult...

jún. 3. 19:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
36%

Szerinted ismerem személyesen? Vagy te ismered?

Te is csak annyit tudsz, amennyit a média tálal róla. Közben meg ki tudja milyen ember volt, mit csinált a hétköznapokban.

Amúgy írtam, hogy a genetikai hajlam a legelső. Ha hajlama volt rá, akkor rákos lett. Most ezen csámcsogni teljesen felesleges. Ha valami közeli barinőd volt, részvétem. De ennyire belemászni egy halott nő életébe full gusztustalan proli dolog.

jún. 3. 22:38
 12/27 A kérdező kommentje:
Nem másztam bele mert semmi nem derült ki csak az hogy meghalt egy 41 éves színésznő a rák egyik legagresszívabb formájában. Szentesi Éva meg már a harmadikkal küzd és az én ismerőseim között is van olyan akinek pikk-pakk kiújult, úgy nő a rák az emberek szervezetében mint a dudva. Hogy mi lehet ennek az oka?
jún. 3. 22:45
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Statisztikák nem mutatják, hogy megugrott volna a rákos megbetegedések száma itthon. Két ismert ember esetére, illetve az ismerősi körödre ne alapozz.
jún. 3. 22:51
 14/27 anonim ***** válasza:
79%

A rák általában kiújul. Mert ez egy ilyen betegség, ez az oka.

Mi az oka, mi az oka, ember: GENETIKA. Jó reggelt, hányszor kell ezt leírni?

Mintha azt kérdeznéd, hogy mi az oka az örökletes diabetes mellitusnak.

jún. 3. 22:55
 15/27 A kérdező kommentje:
Arról nem én tehetek ha a te szótáradban nincsenek a betegségeknek okai.
jún. 3. 22:59
 16/27 anonim ***** válasza:
36%

Ott van leírva a betegség oka…

Szerintem te nem tudsz olvasni vagy nem tudod értelmezni a szavakat egymás után.

Egyébként lepd meg magad egy funkcionális anatómia atlasszal meg egy lexikonnal. Benne van minden betegség meg azok teljes leírása és okai.

jún. 3. 23:02
 17/27 A kérdező kommentje:
Véleményekre voltam kíváncsi, a veled való diszkurzusból bőven elég ennyi.
jún. 3. 23:15
 18/27 anonim ***** válasza:
84%
Az a baj, hogy már a kiinduló állítás sem igaz. Egyébként meg a genetika az egy ok. Sajnos sokkal nagyobb szerepet kap az egészségünnkben, mint szeretnénk hinni. Az rmber azt hiszi, hogyha egészségesen él, minden fasza lesz, közben meg lehet kódolva van benne, hogy 30 évesen elpatkol. Ez már csak ilyen játék.
jún. 3. 23:34
 19/27 anonim ***** válasza:
78%
*ember
jún. 3. 23:34
 20/27 A kérdező kommentje:
Ezzel mondjuk egyetértek. Genetika és életvitel, szerintem így teljes!
jún. 3. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!