Szerdától itthon vagyok megfázással. Mar kezdek kimenni belole viszont ez a kohoges meg megvan landzas utifuvet szedek ra meg antibiotikumot, szerintetek akkor ettol mar jobb lesz?
Bocsi, lehet én nem értem, 3. napja vagy beteg, pontosabban náthás, és antibiotikumot írt rá a háziorvosod? Náthára? Arra nem való antibiotikum, az baktériumokra való, a nátha meg vírus.
A megfázás általában 7 napig tart, gyógyszerrel 1 hétig. Érted, ugye? :) A fejed tetejére állva is eddig tart, sajnos. Pihenni kell, sok folyadékot inni, és nem, nem menni holnap emberek közé, nem akarsz gondolom senkit megfertőzni, mert te most még bizony fertőző vagy (ismétlem, vírus).
Ha programod van, mondd le, hogy beteg vagy, meg fogják érteni. Ha jegyed van valahová, szólj valakinek, hogy menjen el helyetted. Ha foglalásod van, azt is mondd le.
Biztos hogy megfázás és azért kaptam gyógyszert mert a fülem is fájt, huzatot kapott szóval igen is megfázás csak már kifele jövök belőle.
És csak köhögök és az a kérdés, hogy attól elment e a hangom? De már kaptam privátba választ, hogy nem mehet el attól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!