Reggel 4-kor voltam ma pisilni. Utána eddig nem. Ittam 2 kávét, fél liter vizet. Ettől lehet ennyire sötét a vizeletem? Sokat iszok alapból, mindig átlátszó
Figyelt kérdés
máj. 29. 15:19
2/6 Chris Coleman válasza:
A kevés folyadéktól igen, sűrű lesz a vizelet színe. Mennyit iszol egy nap? A vitaminok, gyógyszerek is "beszínezik"
3/6 A kérdező kommentje:
Ma csak fél litert ittam eddig, de amúgy 2-3 liter a minimum
máj. 29. 15:34
4/6 Chris Coleman válasza:
2-3 liter tökéletes. Ha így is sötét, akkor a kérdés, hogy szedsz e vitamint, vagy bármilyen gyógyszert. Ha csak egszeri eset, akkor engedd el. Ha rendszeres és nincs gyógyszer, vitamin szedés, akkor kellene egy vérvétel (cukor miatt) , illetve vizelet vizsgálat
5/6 anonim válasza:
3-as:"Ma csak fél litert ittam eddig"
Akkor itt a megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!