Szerintetek mit kezdjek ezzel?
Étrend megváltoztatása (inkább a természetes ételek felé).
Körömvirág krémet próbáltad?
Online bőrgyógyász szerint (kicsit furcsa a csajszi személyisége, de korrekt és valóban orvos): https://www.youtube.com/watch?v=WqSc7Bpq-pU
Ha nem beszélsz angolul ennyire, kapcsold be a feliratot automatikus fordítással magyarra, kicsit béna, de érthető.
Ha nem segít, nyilván menj orvoshoz.
Állandóan ott van vagy fellángol néha?
Egyébkent felettem jól írták a körömvirágot. Hat az valami csoda!
Én meg annyival kiegészíteném, hogy kinél kevesebb cukrot és glutént fogyassz. Ezek gyulladasokat okoznak a szervezetben, illetve próbálj minél több gyulladascsökkentő teákat fogyasztani, kamilla, körömvirág, csalán, gyömbér.
Ja és ezekből a fürdővizedbe is önthetsz vagy ha tusolsz, akkor ezzel mosd át magad utoljára. Isteni!
Szia!
Sajnos a seborrheás dermatitisz nem gyógyítható, de kezelhető kellemetlenség. 2 évvel ezelőtt diagnosztizálták nálam is, majd egy gyógyszertárban kikeverhető kenőcsöt kaptam .
Használt, elmúlt a pirosodás és a hámlás, ugyanakkor zavart, hogy a jövőben újra és újra arra kényszerülök, hogy kevertessem a kencét magamnak a patikában.
Kis nyomozás után a DM-ben (de van a Rossmann polcain is) találtam egy alkohol alapú arclemosó tonikot (arcszeszt), ez a Keve által gyártott Dermofil.
Jelentem működik!
Minden zuhanyzás után Dermofillal átitatott vattakoronggal áttörölgetem a problémás helyeket és szintén tartható a helyzet, tartós és gyakori használat mellett eltűntethető a bőrprobléma.
Először picit csíp, de a 3-4. alkalommal halványulni fog és el is tűnik a pirosodás és a hámlás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!