Szívverés kimaradása miatt kórházban megműtöttek, stens hálót és katéterezéssel orvosolták a betegséget. Azonban a műtétek követően 24 órás holter vizsgálatának eredménye, teknikai okok miatt értékelhetetlen lett. Miért?
Figyelt kérdés
Milyen teknikai okok lehettek. A szakorvos azt mondta lehet hogy a gép miatt, de az is valószínű, hogy ezt a holter vizsgálat idő előtti volt. Mint mondta az orvos, hogy a műtétet követően három, négy hét eltelte után, várható a jó eredmények, ami a hivatásos jogosítvány érvényességének, nem lehet akadályamáj. 25. 17:53
1/7 anonim válasza:
Hát ez egy olyan speckós kérdés, amit itt nem biztos, hogy megtudnak válaszolni.
De úgy látom a dokid kb meg is válaszolta.
Jobbulást neked!🙂
2/7 A kérdező kommentje:
A dokim azzal a példával élt, ha valakinek eltörik a keze, röntgen után vagy a műtő, vagy a gipszelő, és ezt követően az orvos azt mondaná a betegnek, hogy próbáljon a törött kezével fát hasogatni, ezt biztosan nem tudja, de a megfelelő, gyógyulási időt követően már igen. Ez vonatkozik minden betegségre, hogy a beavatkozásokat követően jó eredményeket elérni szinte biztos. Szerintem igaza van az orvosomnak. Nem?
máj. 25. 18:06
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy igaza van.
Nem várható el a testtől, hogy ehy ilyen beavatkozás után azonnal jó eredményeket mutasson.
Egy egyszerű megfázás után is kell, hogy regenerálódjon a szervezet.
Légy türelmes🙂
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást. Én mindig türelmes voltam és vagyok. De a műtétre küldő kardiológus szakorvos kérte a műtétet követően a holter vizsgálat elvégzését az eredményével.Hétfőn kell hozzá visszamennem a rendelésére, kíváncsi leszek mit szól majd a hivatásos jogsim meghosszabbítása ügyében. Mert már miatta négy hónapja nem tudok dolgozni mert fel mondtak ugyanis, lejárt időközben a jogsimnak az érvényessége.El húzta nagyon a szakorvosom a hosszú időpontokkal az időt.De ahol műtöttek ott azt mondta a Professzor Úr, hogy jogosítvány meghosszabbításakor nincsen időpont, minél előbb el kell végezni a szükséges vizsgálatokat. Most már várjak egy hónapot és akkorra a szakorvosom elvégzi szerinte a holter vizsgálatot kell csak, mivel a többi vizsgálatok, jó eredményt mutattak.Hiszen a szívben lévő elzáródott erekbe katéterezés és hálóval orvosolták a bajt, annak a jó eredményére pedig egy hónap várakozásnak kell lenni.
máj. 25. 20:15
5/7 anonim válasza:
Kitartast és gyógyulj meg gyorsan!
Minden rendbe lesz!🙂
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
máj. 25. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!