Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit szedtek migrénes fejfájásk...

Mit szedtek migrénes fejfájáskor? Van vmi megoldás a migrén elkerülésére?

Figyelt kérdés

2024. máj. 23. 05:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%
Nekem 25 éves szenvedés után sikerült rájönni egy olyan módszerre amivel most már teljesen el tudom kerülni a migrént. Sokáig nem akartam elhinni hogy ez így működik, de egyre többször megtapasztalom hogy igen tényleg így van. Nagyon egyszerű a titka: bármilyen kaja a megfelelő időben. Tényleg mindegy hogy mit eszel, az időzítésen van a lényeg, nagyon nem mindegy hogy mikor. Amikor észreveszed a legelső nagyon apró jeleket, onnantól számítva nem tudom pontosan mennyi az az idő ami még belefér, de ilyenkor minél kevesebb időn belül kajához kellene jutni. Ha ez nem sikerül, később sajnos már nem lehet mit tenni. Elmesélek egy konkrét esetet ami velem történt tavaly október 25-én. Jöttem hazafelé az autópályán és a lehajtó előtt nem sokkal vettem észre a jeleket. Lementem a lehajtón és gondoltam mindjárt hazaérek már kibírom addig. Haza is értem kb. 15 perc alatt, ettem csirkefalatkákat de sajnos már késő volt. Nagyon sokat szenvedtem, kb. 8 órát abból kb. 2 óra volt nagyon erős kibírhatatlan és hányni sem tudtam sajnos. Ha a lehajtó után félreállok akkor ez elkerülhető lett volna.
szept. 16. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!