Ez lehet hogy vakbélgyulladás? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ma van 3. napja hogy fáj a jobb oldalt az alhasam 1 pontban. Nem folyamatosan meg nem is erősen, leginkább akkor amikor nyomok ürítéskor és amikor leülök vagy felállok, és párszor akkor is befájdul 1-2 pillanatra amikor sétálok. Más tünetem nincs, csak ideges vagyok mert nagyon rá vagyok parázva hogy ez biztos vakbél.
Szerintetek ez mi lehet?
19/L
máj. 21. 07:02
1/5 anonim válasza:
Lehet, de lehet más komoly probléma is vagy akár jelentéktelen dolog is.
2/5 A kérdező kommentje:
Esetleg ovuláció okozhat ilyen fájdalmat?
máj. 21. 07:38
3/5 Tatyó válasza:
Nekem volt vakbél gyulladásom és kivették. Nekem egy nap volt az egész, dél körül fájdogált a hasam, délután 3-ra már nem bírtam egyenesen járni, 5 órára már ki is voltam belezve.
A vakbélgyulladás rendszerint nagyon fáj, görnyedésbe húz és nem enyhül.
Enyhe nyomásra is érzékeny, hőemelkedés is lehet.
Ha most van ovuláció akkor az esélyesebb, de azért figyeld, esetleg háziorvos többet tud.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ez az ovuláció lesz egyébként. Mert ez a 3. nap hogy fáj de nem erősödik meg egyéb tünet sincs mellé.
máj. 21. 15:11
5/5 anonim válasza:
Nekem már december 31 óta vannak ilyen tüneteim, és senki nem találta meg az okát. A héten borzalmas fájdalmaim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!