Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet ez a krónikus...

Mitől lehet ez a krónikus jobb oldali alhasi fájdalom?

Figyelt kérdés

December 31-én kezdődött minden egy nagyon durva hasi fájdalommal, ami meg is szűnt aznap 3 óra után. Azóta a hasam legalján jobb oldalon fáj, a vakbelem környékén. Néha borzalmas hasi fajdalmaim vannak. Azóta jelentkezik hasmenés és székrekedés felváltva és mintha kicsit nyálkás is lenne. Hasi ultrahang ki is mutatta, hogy ott van nagyfokú gázképződés. Nőgyógyászatilag rendben vagyok. A hasfájás általában nagyon erős stressz hatására fokozódik. Étvágyam van. A legnagyobb baj, hogy gasztróra augusztus 29-ére kaptam időpontot. Most jelenleg is nagyon fáj a hasam és pár napja folyamatos hányingerem van.

Mi a csuda lehet ez?

#stressz #IBS #IBD #krónikusvakbélgyulladás #jobboldalihasifájdalom #gasztorenterológia
máj. 19. 21:50
1 2 3
 21/23 MneEszti válasza:
Szia! Mi lett az eredmény ha szabad kérdezni?
nov. 18. 21:02
 22/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha endometriózis, akkor nőgyógyászatilag nem lehetsz rendben.
nov. 18. 21:22
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem találtak semmit. Néha peteéréskor fáj, néha ha rosszul mozdulok, de nem tudni mitől lehet.
nov. 18. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!