Furcsa mellkasi “fájdalom” vagy furcsa érzés mitől lehet ez ?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Már kb egy hete érzek ilyen furcsa érzést a mellkasomba és ez a mellem felett van és inkabb jobb oldalon . Nincsen semmi más tünet nem szúr nem faj inkább furcsa . A vérnyomásomat egesznap nézem normális és a pulzusom is normális egesznap . Ha fekszek pihennek vagy nem figyelek oda rá elmúlik . Van egy kisfiam aki 35 kiló és sokat emelteti magát így a hátam is meg van húzódva mindig . Lehet ez inkább huzodas ? És ha igen akkor elhúzódhat ? Szívdobogást se érzek . Nagyon kényelmetlen érzés . Voltak régebben pánik rohamaim de már megtanultam kezelni de erre a dologra sokat gondolok h így mi lehet . Elore is köszönöm a válaszokat és kiváncsi vagyok h más is tapasztalta e ezt a dolgot . Meg hozza téve hogy stressz szorongasom sajnos jelen van az életembe mert a kisfiam autista és állandó oda figyelést igényel mindig a nyomába kell lenni .máj. 7. 14:23
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és 31 éves nő vagyok
máj. 7. 14:23
2/2 anonim válasza:
"Ha nem figyelek oda rá elmúlik"
"Vérnyomás, pulzus rendben"
"Voltak pánikrohamaim"
"Stressz, szorongás jelen van"
4 olyan ok amely azt valószínűsíti, hogy nem szervi probléma van a háttérben. Meghúzódás nem lehet mert azt akkor is éreznéd ha nem figyelnél oda rá. Lelki eredetű a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!