Ez mi lehet? Már 2-3 hete érzem, hogy a mellkasom közép tájon szorító érzést ad. Éjszaka és pihenés közben nem érzem. Házidokim megvizsgált. Hallgatózott. Kopogtatott. EKG-zott is. és nem talált semmit sem.
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy lehetséges mozgásszervi a dolog...de lehet emésztési is..mivel fehér lepedékes a nyelvem. Megfordult a fejemben, hogy vmi daganatos betegségem van(mellrék,tüdőrák, csontrák stb) am nem dohányzom és nem is dohányoztam sose..
23/F
2014. márc. 12. 16:53
1/4 anonim válasza:
Ha bármilyen rákra gyanús lennél, akkor a körzei orvos elküldött volna további vizsgálatokra. Mozgásszervi dologra tippelt és nem küldött orthopédiára?
Elmehetnél egy tüdőröntgenre is, hogy megnyugodj.
Egyébként rengeteg nemdohányzó ember is volt már rákos.
2/4 A kérdező kommentje:
ortopédiára jártam fél életemben...sajnos rossz lábtartás miatt speciális cipőbetétéem van...kis lúdtalp..bokasüllyedés stb.
2014. márc. 12. 17:02
3/4 anonim válasza:
Sok savtól is lehet mellkasi fájdalom, nem kell mindjárt rákra gondolni.
4/4 A kérdező kommentje:
tudom..kissé hipochonder vagyok.
csak mindenhol ezt olvasni, hogy intő jelek...oda kell figyelni stb.
2014. márc. 12. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!