Most mi tévő legyek? Hiszek az orvosnak, aki meg sem vizsgált és a felírt (méregdrága) antibiotikumot kezdem el szedni, vagy elmegyek másik SZTK-ba, de hova?
Be van dugulva az egyik fülem. Már évek óta nem tisztítottam, nehogy baj legyen belőle a fülpiszkáló miatt. Aztán egyik napról a másikra elment a hallásom 70%-a az egyik fülemen.
Nem fáj.
Lázam nincs.
Nem fáj a fejem.
Nem szédülök, nincs hányingerem.
Csupán fura, hogy alig halom a zenét az egyik fülemen a headseten, és a zajokat is tompítva hallom csak.
Az orvos antibiotikumot írt fel (nem látott, mert elmentem mielőtt sorra kerültem volna, túl hosszú volt a 2 és fél órás várakozási idő).
Aláírni szerintem már nem kell semmit. Jelenléti ív SZTK-ban nincsen.
A számítógépen tölti ki a látogatási papírt (gondolom az asszisztens) és a felhőbe teszi fel a doksit, nincs már nyomtatás, nyomtatott papír, amit alá kellene írni.
Mikor kimész az SZTK épületéből, nem kell kijelentkezni, mint egy hotelben :) Nem is lehetne, annyian állnak sorba sorszámot húzni.
A diagnózis, hogy jobb fül bedugulva, csökkent hallás - gyulladás, fülspray felírva.
Egy antibiotikumos fülspray-t írt fel, de nagyon drága, nem váltottam ki.
Onnan kell tudnia, hogy nem mentem be, hogy a hívószámra nem jött be senki. Hiszen nálam volt a hívószám, én elmentem. Mire sorra kerültem volna már a munkahelyemen voltam.
Munkaidő előtt tudnék menni, reggel 7-re, de akkor 6-kor kellene induljak itthonról.
Várok, hátha elmúlik. Már sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!