Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Most mi tévő legyek? Hiszek...

Most mi tévő legyek? Hiszek az orvosnak, aki meg sem vizsgált és a felírt (méregdrága) antibiotikumot kezdem el szedni, vagy elmegyek másik SZTK-ba, de hova?

Figyelt kérdés

Be van dugulva az egyik fülem. Már évek óta nem tisztítottam, nehogy baj legyen belőle a fülpiszkáló miatt. Aztán egyik napról a másikra elment a hallásom 70%-a az egyik fülemen.

Nem fáj.

Lázam nincs.

Nem fáj a fejem.

Nem szédülök, nincs hányingerem.

Csupán fura, hogy alig halom a zenét az egyik fülemen a headseten, és a zajokat is tompítva hallom csak.

Az orvos antibiotikumot írt fel (nem látott, mert elmentem mielőtt sorra kerültem volna, túl hosszú volt a 2 és fél órás várakozási idő).

2024. máj. 6. 23:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Aláírni szerintem már nem kell semmit. Jelenléti ív SZTK-ban nincsen.

A számítógépen tölti ki a látogatási papírt (gondolom az asszisztens) és a felhőbe teszi fel a doksit, nincs már nyomtatás, nyomtatott papír, amit alá kellene írni.

Mikor kimész az SZTK épületéből, nem kell kijelentkezni, mint egy hotelben :) Nem is lehetne, annyian állnak sorba sorszámot húzni.

A diagnózis, hogy jobb fül bedugulva, csökkent hallás - gyulladás, fülspray felírva.

Egy antibiotikumos fülspray-t írt fel, de nagyon drága, nem váltottam ki.

2024. máj. 8. 16:57
 12/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
De bassz azt honnan tudja, ha nem mentél be? Hallod ez nem normális dolog. Pl. nálunk minden szakrendelésen alá kell írni, hogy ott voltál, szóval van ilyen.
2024. máj. 8. 18:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Menj vissza, ha lehet, munkaidő után, szendviccsel. Akármi is a bajod, meg kell oldani. Valószínűleg fülmosással.
2024. máj. 8. 21:07
 14/14 A kérdező kommentje:

Onnan kell tudnia, hogy nem mentem be, hogy a hívószámra nem jött be senki. Hiszen nálam volt a hívószám, én elmentem. Mire sorra kerültem volna már a munkahelyemen voltam.

Munkaidő előtt tudnék menni, reggel 7-re, de akkor 6-kor kellene induljak itthonról.

Várok, hátha elmúlik. Már sokkal jobb.

2024. máj. 8. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!