Most mi tévő legyek? Hiszek az orvosnak, aki meg sem vizsgált és a felírt (méregdrága) antibiotikumot kezdem el szedni, vagy elmegyek másik SZTK-ba, de hova?
Be van dugulva az egyik fülem. Már évek óta nem tisztítottam, nehogy baj legyen belőle a fülpiszkáló miatt. Aztán egyik napról a másikra elment a hallásom 70%-a az egyik fülemen.
Nem fáj.
Lázam nincs.
Nem fáj a fejem.
Nem szédülök, nincs hányingerem.
Csupán fura, hogy alig halom a zenét az egyik fülemen a headseten, és a zajokat is tompítva hallom csak.
Az orvos antibiotikumot írt fel (nem látott, mert elmentem mielőtt sorra kerültem volna, túl hosszú volt a 2 és fél órás várakozási idő).
Egyértelmű szerintem, hogy ne szedd be. Vegyél olyan fülpucolót amivel be kell fújni a füledbe és feloldja az ott lerakódott zsírt. Hátha megoldja a problémát.
Ha nem oldja meg menj orvoshoz de az antibiotikumot ne váltsd ki amíg úgy nem írja fel, hogy látott.
Elmentem, mert egy órát vártam, azalatt egyetlen egy fővel ment előbbre a sorszám, és még volt előttem 12 hívószám. Nekem meg munkába kellett mennem, időre.
Csak az email értesítést kaptam a receptről, amit a felhőbe tett, mikor már a munkában voltam. Plusz egy másik emailt a beteglapról, amit a felhőbe tett, hogy megvizsgált, és hogy fél órát voltam bent, a tájékoztatást megkaptam..
Diagnózis is van a lapon, minden.
Már kaptam ilyen lapot korábban (tavaly) mikor utoljára voltam orvosnál, de akkor láttam az orvost. Meg is vizsgált.
Most nem.
Kamu??! Azért írtam ki a kérdést, hogy megkérdezem ez oké így..! Nem kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!