Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hányás , durva vízszerű...

Hányás , durva vízszerű hasmenés, hascsikarás.. holnap matek érettségi.. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kisöcsémtől elkaptam egy durva fosós - hányós vírust, délután óta le se tudok szállni a WCről, 5x hánytam és mint a víz úgy megy a hasam :( közben folyamatosan csikar, korog, morog a pocim.

Ma a magyar közben 3x fostam, nagyon gyenge vagyok.

Szerintem ma nem alszom mivel egyre erősebben megy a hasam.. iszok egy kis teat, mordul egy hangosat a hasam és már ülhetek is a WCre..

Mit csináljak?

2024. máj. 6. 22:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok? Elmúlt már a hasmenésetek?
2024. máj. 9. 07:02
 12/23 A kérdező kommentje:

Sajnos pocsékul vagyunk tovabbra is.

Egyre durvábban megy a hasunk, én azt se tudom melyik felemmel forduljak a WCre mivel sugárban hányok is. Szerencsere az öcsém nem , neki “csak” durva vízszerű hasmarsa van .

Egy kisfiu behozta az öcsémék osztályába a virust, most szinte az egesz osztályuk fosik meg hány, illetve a csaladtagjaik is..

Nalunk is a szulok is fosnak, es csak 1 WCnk van :(

2024. máj. 9. 08:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Ajaj, ez nagyon durva, jobbulást! Szedtek rá valamilyen gyógyszert?
2024. máj. 9. 09:09
 14/23 anonim ***** válasza:

Most nekem is hétfő óta hányingerem van, keddtől reggelente kétszer vizes hasmenés és gyomorfájás, gyomorégés. Nem tudom ez is vírus-e, vagy gyomorrontás.

Testvérednek hány napja tart?

2024. máj. 9. 09:11
 15/23 anonim ***** válasza:
90%
Jobbulást, Kérdező! :(
2024. máj. 9. 09:20
 16/23 anonim ***** válasza:
Nehéz lehet így érettségizni, de remélem azért minden jól sikerül, drukkolok neked.
2024. máj. 9. 10:06
 17/23 A kérdező kommentje:

Szerencsere mar nincs erettségim, letudtam oket, angolt előre hozva bar kemeny volt hasmenéssel érettségizni kozben meg csikart morgott tekergett a hasam szoval nem volt kellemes koncentrálni..

Igazabol hanyascsillapitot kaptunk , mivel virus nem szabad megkotni, inkabb fossuk ki es potoljuk az elektrolitokat.

Öcsémnek múlt péntek óta tart, ugy kezdodott neki hogy szólt a tanító néninek hogy nagyon fáj a hasa es nem erzi jol magat. Mértek neki lázat, 38.9 utana pedig futott a wcre mert erezte hogy kakilnia kell, ott vízszerűen ment a hasa..

Tanito neni utana ment megkerdezni hogy hogy van, de latta hogy pocsékul igy hivta a szuleim akik elmentek erte.

Hazafele befosott szegény , otthon szerintem hogy utana használtuk a WC t elkaptuk mi is.. bar ő és a szüleim fosnak én még a durva hasmenés mellé hányok is :( annyira rossz hogy 1 wcnk van mivel most az öcsém ül a WCn én pedig egy vödörbe fosok

2024. máj. 9. 11:16
 18/23 anonim ***** válasza:
Köszi a választ. Akkor elég hosszadalmas nálatok, jobbulást kívánok, mielőbbi gyógyulást.
2024. máj. 9. 12:51
 19/23 A kérdező kommentje:
Koszonjuk szepen :)
2024. máj. 9. 19:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Kérdező hogy vagy?
2024. máj. 14. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!