Csikar és megy a hasam valamint hányok is, mit csináljak hogy jobban legyek?
Suli előtt ettem egy kínai büfében, rá két órára óra közben hangosan morogni, csikarni kezdett a hasam ezért kikéreckedtem a mosdóba. Út közben egy nagyobb gyomormorgás után sikerült telefosmom a nadrágom. Nagyon gáz szitu volt :( A WCn több mint egy órán keresztül ment a hasam és hánytam egyszerre, ami azért volt rossz hiszen amikor a WCbe hánytam sikerült mégegyszer befosnom :(
Segítsetek, nagyon fáj és csikar a hasam, borzasztó rosszul vagyok, alig marad meg bennem valami.
A suliból haza lettem küldve , de út közben be kellett mennem egy bevásárlóközpontba fosni, mivel hazáig tuti befostam volna..
Szerintem most egy darabig nem eszek majd kínait 🤢💩🤮
Jah, a sok víz segít ! És először ropi/főttkrumplit egyél. Aztán ha jobban vagy - akármit (egy kínaira a vendégem vagy ;)
De ha nem csillapodik a helyzet, akkor orvost ajánlok (akár ételmérgezés is lehet) :|
Köszönöm a válaszokat :)
Egész éjjel a WC-re jártam, hánytam és fostam vizszerűen. A hasam meg mindig háborog, de már egy picit jobban vagyok mint voltam 😊
Nem javaslom, amit az 5-ös mond !
Nem tudom mit ettél a kínaiban, de aminek ki kell jönnie, annak ki kell jönnie !
A "kínaiBÜFÉBEN" a higéniahiánya és az igénytelenség eléggyakori.
- Igyál sok vizet, azt hagyd hogy kijöjjön aminek ki kell jönnie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!