Agyi koponya CT lelet értelmezése?
Üdv!
Most estére jött meg a koponya CT eredményem.
Bal oldalon magas frontálisan fehérállományban kb. 1cm-és hypodensitas látszik, mely sub-akut ischemiara utal.
Csak jövőhéten kellene visszamennem az orvoshoz.
Lehet bármi gond ha fizikai munkát végzek?
Ami miatt elvégezték a vizsgálatot munkahelyen hirtelen nagyon erős fejfájás jelentkezett, kettőslátással, szédüléssel és bizonytalanság érzéssel.
Na reggel jött fejfájás szédülés és nem tudtam normálisan beszélni.
Jeleztem az ápolónőnek aki azt mondta nyugodjak meg mert nincs orvos. Kaptam seduksen injekciót.
A doki szerint pánik betegség....mert 2012-ben rosszullét miatt bevittek a sürgősségire és ott is erre hivatkoztak anno, na ez benne maradt a rendszerbe.
Olyan 11 körülig maradt ez a fogyatékos beszéd, gyenge bal oldallal. Zsibbad bal oldali arccal.
Magán finanszírozott MR lett volna ma este de sajnos elvittek megint kontrasztanyagos koponya ct-re, így nem mehettem ma este MR-re.
Holnap kiengednek valami kedélyjavítóval.
De nem hagyom annyiba 7 nap múlva mehetek MR-re. Aztán megyek az amerikai úti dokikhoz.....
Életemben eddig nem láttam és éltem még meg ilyet amit nekem ma reggel kellett.
Ma haza engedtek, háziorvosom nem értett egyet. Az MR-t megcsináltatom amint lehet mert egy magán neurológus és az házi orvos is hiányolta.
Azóta is szédülök és fáj a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!