Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Agyi koponya CT lelet értelmez...

Agyi koponya CT lelet értelmezése?

Figyelt kérdés

Üdv!

Most estére jött meg a koponya CT eredményem.

Bal oldalon magas frontálisan fehérállományban kb. 1cm-és hypodensitas látszik, mely sub-akut ischemiara utal.

Csak jövőhéten kellene visszamennem az orvoshoz.

Lehet bármi gond ha fizikai munkát végzek?

Ami miatt elvégezték a vizsgálatot munkahelyen hirtelen nagyon erős fejfájás jelentkezett, kettőslátással, szédüléssel és bizonytalanság érzéssel.

2024. máj. 6. 21:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
34
2024. máj. 9. 15:31
 12/13 A kérdező kommentje:

Na reggel jött fejfájás szédülés és nem tudtam normálisan beszélni.

Jeleztem az ápolónőnek aki azt mondta nyugodjak meg mert nincs orvos. Kaptam seduksen injekciót.

A doki szerint pánik betegség....mert 2012-ben rosszullét miatt bevittek a sürgősségire és ott is erre hivatkoztak anno, na ez benne maradt a rendszerbe.

Olyan 11 körülig maradt ez a fogyatékos beszéd, gyenge bal oldallal. Zsibbad bal oldali arccal.

Magán finanszírozott MR lett volna ma este de sajnos elvittek megint kontrasztanyagos koponya ct-re, így nem mehettem ma este MR-re.

Holnap kiengednek valami kedélyjavítóval.

De nem hagyom annyiba 7 nap múlva mehetek MR-re. Aztán megyek az amerikai úti dokikhoz.....

Életemben eddig nem láttam és éltem még meg ilyet amit nekem ma reggel kellett.

2024. máj. 9. 17:29
 13/13 A kérdező kommentje:

Ma haza engedtek, háziorvosom nem értett egyet. Az MR-t megcsináltatom amint lehet mert egy magán neurológus és az házi orvos is hiányolta.

Azóta is szédülök és fáj a fejem.

2024. máj. 10. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!