Milyen lábgyakorlatokat végezzek, amiket autóban ülve is meg lehet csinálni? Egyéb ötletek ödéma témában? Mostanában kicsit ödémás szokott lenni mindkét lábam. Holnap pár órás autóútra megyek.
Figyelt kérdés
Hosszú betegség miatti legyengülés után.2024. máj. 2. 22:32
1/7 anonim válasza:
Pl.: bokakörzés, spicc, belső talpélre fordítása a lábfejnek, lábujjak szétfeszítése.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, éppen ezek jutottak eszembe nekem is. Esetleg még valami?
2024. máj. 3. 05:17
3/7 anonim válasza:
Kuplungot nyomogatod sűrűn. Még benzint is spórolsz.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát estére ödémás lett. ☹️ Egész este, éjszaka fel volt támasztva és reggelre sokat csökkent a vizenyő.
2024. máj. 4. 08:19
5/7 anonim válasza:
Próbáld megvakarni a füleidet. A lábujjaiddal.
6/7 anonim válasza:
MOndjuk autó helyett közlekedj máshogy, a lábadat többet használnád, és jót tenne. Nem értem, mi ez a beteges ragaszkodás az autókhoz, 50 éve sem halt ki az emberiség, mert nem volt annyira elterjedt az autóka.
7/7 A kérdező kommentje:
#5. 🙂😉
#6. Igen, azt én is szeretném, ha nem autókkal járnánk - már csak a környezetszennyezés miatt is.
Sajnos kórházba kellett akkor mennem és elég messzire.
Terveztem a kerékpárt is, de itt óriási a forgalom, ahol lakom, kerékpárút pedig nincs.
Pedig szeretnék azzal járni.
Ettől függetlenül szoktam kerékpározni és gyalogolni.
2024. máj. 22. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!