Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért van megdagadva a bokám?

Miért van megdagadva a bokám?

Figyelt kérdés
Még 8.-ban egy enyhe bokasüllyedést vettek észre egy rutinvizsgálaton, de azóta teljesen be van dagadva a bokám és olyan mintha nem is lenne bokám.. De egyáltalán nem fáj. Sokat kell ülnöm az iskola miatt, túlsúlyos is vagyok(75kg), azt olvastam hogy ez lehet ödéma is, de remélem hogy nem :( Mit gondoltok, mi lehet és mit lehet ellene tenni? Annyira nem hanyagolom a mozgást, mivel mindennap 10km-t sétálok összesen a lépésszámláló szerint, meg sokszor tollasozni, tornázni, edzeni is szoktam. Ha többet mozognék az segítene?

2021. jún. 8. 20:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet pajzsmirigy probléma is, az okoz vízvisszatartás a szervezetben. Plusz ha ilyen sokat mozogsz, gyanús, hogy amiatt vagy túlsúlyos. Én elmennék egy endokrinológushoz.
2021. jún. 8. 20:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ💗
2021. jún. 8. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!