Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért vagyok megint lázas?

Miért vagyok megint lázas?

Figyelt kérdés
2 napja belázasodtam, azelőtt pedig egy hete de az is két nap alatt lement hála a lázcsillapítóknak. Az előtt pedig decemberben is hasonló lázam volt (hasfájással együtt). Régebben évekig nem voltam lázas, ez most ahhoz képest gyakori. Más is lázas mostanában?

2024. máj. 2. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Valamid folyton begyullad. Ha hasfájással párosult vmikor, lehet a beleid, gyomrod vagy akörnyékén valamid. Én szerencsére egészséges voltam mostanában.
2024. máj. 2. 11:07
 2/3 anonim válasza:

A láz egy tünet, egy jelzés, nem betegség. Szóval, hogy hála a lázcsillapítónak, én ezt nem mondanám, nem az okot szünteti meg.

Egyébként lehet, hogy csak jobban megbetegedtél, vannak ilyen időszakok. Vagy tényleg valami hasi dolog. Esetleg említsd meg az orvosodnak.

2024. máj. 2. 16:36
 3/3 Senior Séf ***** válasza:
Valahol autoimmun gyulladás van folyamatban.
2024. máj. 3. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!