Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hashimoto-thyreoiditis!...

Hashimoto-thyreoiditis! Elképzelhető az, hogy mivel nagyon szigorú étrendet tartottam, az kordában tarthatta annyira a Hashimoto betegséget, hogy ultrahang vizsgálaton a doktornő nem látta, hogy az van?!

Figyelt kérdés

ápr. 9. 00:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#8. Köszi, hogy írtál.

Igen, én is írtam, hogy tudom, hogy most már csak a vérvétel mutatna biztosat. 3 nyomós oka van, hogy most nem tudok elmenni vérvételre, de nem szeretném leírni.

Természetesen tudom, hogy az lenne célravezető, ha most elmennék és kiderülne pontosan az eredmények alapján, de ez most nem kivitelezhető.

#9. Köszönöm. Mint írtam, én már korábban is azt véltem, hogy nekem az van, mielőtt tesómnál diagnosztizálták. Ő azt sem tudta, hogy mi az.

De jó tudni, hogy nem biztos! :)

ápr. 9. 12:17
 12/12 A kérdező kommentje:
#10. Több dolgot is betartok. Kombinálnom kell, mert más bajom is van.
ápr. 9. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!