Folyton nyugalmi állapotban magas, 100 körüli pulzus milyen betegségre utalhat?
#12 Megint tizes vagyok.
Kérdezhetném, hogy göbök is vannak?
Sajna nekem is van bal oldalon. Hormonjaim jók. 170 cm vagyok 62 kiló. Szerintem az normális. Pajzsmirigy gyulladást allapítottak meg. De egy ideje gócosak a manduláim. Bízom benne attól van. Elmondanád esetleg a véleményed, ha szabad kikerni?
Kepzeld, hogy göbök nincsenek nekem, fura is, persze örülök neki, igaz mar regen voltam pajzsmirigy uh-on.
Neked volt uh? Vervetelen voltal? Tsh, t3 es t4 ertekeid milyenek? Ha jok, szerintem nincs miert aggodnod. Esetleg keress fel egy endokrinologust, a haziorvos azert nem mindig ert hozza annyira.
Volt nyaki uh-m több is.
Van egy 6mm, 7mm es egy 1 cm. Azt szcintigráfon is néztêk. Forró göbnek írták le. Volt sTsH, T3, T4, Anti TPO, meg még 2 másik is. Ezenkívül még néztek nátrium, kálium szintet, kortizolt, adrenalint. Minden értékem jó.
sTSH az inkább kicsit közelít az alsó határhoz 0,653.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!