Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Folyton nyugalmi állapotban...

Folyton nyugalmi állapotban magas, 100 körüli pulzus milyen betegségre utalhat?

Figyelt kérdés

#Pulzus, szívverés, betegség,
ápr. 8. 18:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
**helytelenül fogalmaztam. Nyilván, ha egeszségügyi problémából adódik a túlsúly azt is kezelni kell.
máj. 21. 16:32
 12/18 anonim ***** válasza:
A sok ostoba vajon miert pontozta le a 8-as valaszomat... A basedow kor a csunya hangzasa ellenere nem egy halalos kor, "csupan csak" autoimmun pajzsmirigy tulműködest jelent, melynek egyik fő tünete a magas pulzusszam, nekem is ez van mar 10 eve.
máj. 21. 16:50
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 én nem pontoztalak le! 10-es vagyok. Igen a basedow kór okoz ilyeneket. Nagynéném is ebben szenved.
máj. 21. 16:55
 14/18 anonim ***** válasza:

#12 Megint tizes vagyok.

Kérdezhetném, hogy göbök is vannak?

Sajna nekem is van bal oldalon. Hormonjaim jók. 170 cm vagyok 62 kiló. Szerintem az normális. Pajzsmirigy gyulladást allapítottak meg. De egy ideje gócosak a manduláim. Bízom benne attól van. Elmondanád esetleg a véleményed, ha szabad kikerni?

máj. 21. 16:59
 15/18 anonim ***** válasza:

Kepzeld, hogy göbök nincsenek nekem, fura is, persze örülök neki, igaz mar regen voltam pajzsmirigy uh-on.

Neked volt uh? Vervetelen voltal? Tsh, t3 es t4 ertekeid milyenek? Ha jok, szerintem nincs miert aggodnod. Esetleg keress fel egy endokrinologust, a haziorvos azert nem mindig ert hozza annyira.

máj. 21. 17:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Volt nyaki uh-m több is.

Van egy 6mm, 7mm es egy 1 cm. Azt szcintigráfon is néztêk. Forró göbnek írták le. Volt sTsH, T3, T4, Anti TPO, meg még 2 másik is. Ezenkívül még néztek nátrium, kálium szintet, kortizolt, adrenalint. Minden értékem jó.

sTSH az inkább kicsit közelít az alsó határhoz 0,653.

máj. 21. 18:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, a tsh alapjan kicsit közelitesz a tulműködeshez. Azt mondjak a legidealisabb ha 1-2 között van, főleg ha esetleg babat akarsz, akkor mindenkepp.
máj. 21. 20:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Még nem járok ott. De elég ingadozó, mert van, hogy felugrik 1,75-re és van, hogy 0,6 körül van. Egyszer 0,4 volt.
máj. 21. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!