Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Súlyos vérszegénységre mit...

Súlyos vérszegénységre mit szedjek és mit egyek? Már nagyon régota az vagyok és erre még csak most jöttem rá a tünetek alapján És olvastam hogy betegség is ki alakulhat..

Figyelt kérdés
Itthol csak supradyn drazsé van ami nem jó erre szerintem. Mit ajánlottok nektek mi vált be?
2024. ápr. 4. 02:21
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
Amiben sok vas van az a máj, természetben mindennek aminek sötét zöld a levele.
2024. ápr. 4. 02:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy orvosi konzultáció mellett kellene elkezdened, ha súlyos vérszegénységről van szó, mert ő pl. tud receptre vasat is írni. Ezenkívül azt is fontos tisztázni: a vashiány okozza -e a vérszegénységet. Ha igen, akkor valamilyen vastabletta és C vitamin segíthet.
2024. ápr. 4. 04:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Először kellene egy vérkép, hogy tényleg az vagy-e… másrészt, ha igen, akkor ki kell vizsgálni, hogy mi okozza, mert a “vérszegénység” valaminek a tünete.
2024. ápr. 4. 06:28
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Vasat, cinket, c vitamint.

De a legjobb lenne heti 2x máj mert abban mind megvan

2024. ápr. 4. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!