Sürgős! Ha NAGYON felpuffadt (bélgáz miatt) a has és tegnap óta fennáll, azon tudnak segíteni valamivel az orvosok gyorsan? Érdemes lenne elmenni az ügyeletre?
Akkor legalább hányni is fog, de az eredeti gond garantáltan nem szünik meg.
Ez lehet bélelzáródás is, erre ilyen "kezelés" életveszélyes lehet.
Kérdezö, fordulj orvoshoz minél elöbb.
Nekem volt ilyen, pont egy hétvégén. Igyál valami keserűt, tonik, svéd csepp, esetleg gyomorkeserű, vagy emésztést segítő keserű tea keverék. Rögtön hat az Iberogast!
Mozgás is segít a bél mozgás elindításában! Tornázz kicsit!
Sajnos a szódabikarbóna ilyenkor már tényleg nem jó, az inkább a gyomorégésen segít, böfögtet, itt pedig nem a gyomorban van a baj, hanem a belekben! Ha 1-2 óra kísérletezés után nem indul meg a bél mozgás akkor irány az ügyelet mert a bélelzáródás veszélyes lehet.
De mindezeket személyes tapasztalatból írtam, nekem 2 nap szenvedés után csodát tett a keserű italok fogyasztása, utána pedig az iberogast szedtem egy hétig, azóta nem jött elő többet ilyen problémám.
Mielőbbi gyógyulást kívánok remélem hamar megoldódik a gondod.
Szódabikarbóna jó a puffadásra.
Orvosnál voltál? Mi a gond?
Nekem a szódabikarbóna nem jó puffadás ellen. (De nem pontoztam le senkit.)
Valószínűleg SIBO a betegség. 😢🥺
Ez nem egy egyszerű dolog.
Ja, vettünk egy Degasint, abból 1 db-ot vettem be. Nem tudom, hogy hatott-e. Nem aznap vettük, amikor feltettem a kérdést.
Valaki írta az Espumisant. Az espumisan jobb lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!