Mi lehet az oka annak, hogy a vadhúson kívül minden más, boltban kapható hústól (csirke, pulyka, sertés, marha) és húskészítménytől felpuffadok és hasmenésem van?
Talán nagy szerepe van annak hogy e 2 halmaz (vad és tenyésztett) merőben más táplálékon él.A tenyész állatok szerintem rengeteg nem természetes kaján híznak.
Ha már itt vagyok ennél a kérdésnél, én is kérdeznék, hát ha valaki tudja a választ .
Elkezdek csirkemell filét sütni,már félig átsült, bele szúrom a villát és valami fehér trutyi jön ki belőle.
Na az mi?
1-es nagyon jól mondja (persze a 2-es is).
A kulcs a megoldáshoz az, hogy a háznál tartott csirkétől enyhébb tüneteid vannak. Ez életmódjában is átmenet a nagyüzemben nevelt és a vadon élt állat között. A hozzá tartozó tüneteid is pont a másik kettő között vannak. Tehát teljesen egyértelmű az összefüggés.
A 4-es válaszolótól kérdezem elsősorban, de persze más is válaszolhat:
Ha természetes minden, amit megesznek ezek az állatok, akkor miért olyan furcsa, 'szétmállós' a hús megfőzés/megsütés után?
A baromfi hús omlós.
A sertésnek némely része szárazabb, más meg kevésbé, ezért omlós sütés, főzés után, vagy rántva. Így a marha is.
A csirkék viszont vizesek. Nem egyszer járok úgy, hogy mire kisül a comb, harmadára esik össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!