Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Arckopony ct után van azonnal...

Arckopony ct után van azonnal eredmény is?

Figyelt kérdés
a beküldő orvos dvd lemezre kérte az arc kopony ct felvételt,ami azonnal kész is lett,de elötte a vizsgálo aszisztens azt mondta hogy pénteken lesz eredmény, akkor most mi van, még az is kell hozzá, nem elég a dvd?
2024. márc. 19. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
A felvétel elkészül pár perc alatt, amit a számodra dvd-re másolnak. De azt egy szakorvosnak elemeznie kell a diagnózishoz. Ez időbe telik, mert tucatnyi beteget vizsgálnak meg így naponta.
2024. márc. 19. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem elég a DVD, mert azon csak a képek vannak, a lelet majd külön péntekig elkészül, az is kell hozzá.
2024. márc. 19. 12:32
 3/5 anonim ***** válasza:
A dvdn lévő filet nem is fogod tudni megnyitni. Kell hozzá vmi program. De ha megnyitod,akkorse tudod értelmezni.
2024. márc. 19. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
#3: Megtudja, rajta van a nézőprogram is, de amúgy microdicom-ot netről akármilyen pc-re le tudod tölteni és megnyitja.
2024. márc. 19. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen,énis megnyitottam,semmit nem értettem belőle. Kicsike orrpolipom volt,de mivel nulla tünetet okozott nem csinaltak vele semmit. Fogaszati ctre mentem,de az egesz koponyat lattam a felvetelen. De semmit nem tudtam értelmezni,még a fogaknál lévő problémát sem.
2024. márc. 19. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!