Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kezdetleges cöliákia?

Kezdetleges cöliákia?

Figyelt kérdés
Sziasztok! arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan közöttetek, akit cölire vizsgáltak de mivel még nagyon az elején volt a betegségnek nehezen állapították meg mivel nem akkora a károsodás? vagy esetleg később rosszabb lett és akkor bizonyosodott be?

márc. 11. 10:59
 1/2 anonim válasza:
100%

Szia, nálam 2015-ben derült ki egy szövettan (colonoscopia) eredményeként. Előtte pár helyen azt mondták, hogy nem vagyok az. Illetve nálam még colitis ulcerosat is megállapítottak. Az, hogy melyik volt előbb azt már nem tudni. Neked vannak tüneteid?

18/L

máj. 20. 23:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia, nekem IBS em van. A vérvételen kicsit magasabb lett de szövettan negatív. Első orvos azt mondta cöli, elmentem egy másikhoz ő azt mondta nem az. Gluténfogyasztástól nincs tünetem kifejezetten
máj. 23. 11:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!