Nem benzodiazepin, kevéssé függőséget okozó altató?
Van olyan altató, amely nem benzodiazepin és nem áll elő az a jelenség, hogy 2-3 éjszaka után már nem hat/egyre több kellene a hatás kialakulásához?
Átalvási zavaroktól szenvedek, több évtizede.
Voltam.
Az "altató hatású antidepresszánsok" nem segítettek. Többet is próbáltam.
Z-szerek benzodiazepin-ek, Zopiclone-t próbáltam, 2-3 nap után már nem igazán volt hatása.
Anti pszichotikum: ez az az egyetlen gyógyszercsoport, amelyet semmiképpen nem próbálnék ki "hátha van alvásra jó hatása is" alapon.
Sajnos én is próbáltam, eunoctint, immovant, dormicumot, meg még amire nem emlékszem. 🙈 antidepiből is sokat nagyon! Frontin, xanax, rivotril ugyanolyan rossz. Dormicum hoz kb 2 nap a hozzászokás.
És én is rosszul aludtam. Egyetlen megoldás az antipszichotikum sajnos. Nem mondom, hogy teljesen megoldotta a problémám, de sokkal jobban alszom. Régen felébredtem, nem tudtam visszaaludni, leültem szg elé, napközben meg tök kialvatlan voltam. Most felébredek, iszok egy kis tejet, és vissza tudok aludni rögtön!
Melyik volt, ami bevált és milyen dózisban?
Hangulatra napközben milyen hatással van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!