Egy autista ha bekerül egy normális átlagos bölcsődébe óvodába általános és közép iskolákba őt mint beteg sérült merem írni fogyatékos embert hogyan és hogy fogják kezelni a gyerek társai a gyerek társak egy csoportban, vagy osztályban!?
Én is volt hogy egy rossz szót nem szóltam senkihez egy magamban ültem a széken az általános iskolába és bele vertek a felkaromba hogy mikor ütök már vissza inzultáltak provokáltak.
Van benne igazság amit a tizenegyes hozzászóló képe írt a kérdésemre amit válaszolt.
Ha az ember nem kezdeményez és meghúzza magát visszafogott és tartja magát akkor se jó az se jó.
Volt hogy beszóltak rosszízű megjegyzések is voltak akkor játszottak szórakoztak szivattak engemet engem.
Nem mindig kell kezdeményezni a vérbeli patkányok rohadékok mindig is lesznek akik a gyenge és hátrányos helyzetben lévő embereket kikezdik és megbetegítik és tönkre vágják tönkre teszik azt aki gyenge és hát van valamilyen rendellenessége és zavara megértem önt tizenegyedik válaszoló tizenegyes válasz író.
Engem is megbetegedések is értek belszerviek belgyógyászati pszichoszomatikus betegségek.
Pont emiatt is hogy nem volt békém és nyugalmam egész életemben.
Nagyon sajnálom szomorú hogy rengeteg ilyen sorsú ember van akiknek nem volt jó az életük:-(:-s
Ezt azonnal fejezd be, mert ilyen hozzálással csak még megkeseredettebb leszel! Az utolsó kommentelő arra célzott, hogy vagy olyan embereket fogsz ki akik nagyjából vagy teljesen elfogadnak illetve azok akik halálra szekálnak és megnyomorítanak mégjobban.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!