Miért kapok nehezen levegőt?
Figyelt kérdés
Szóval, már elég régóta van (fél éve), hogy mondjuk akkor nem volt ennyire megfigyelhető, hogy pl fürödtem, és miután kiszálltam a kádbol nehezebb volt levegőt vennem.
Elmentünk vérvételre, ott minden jó volt.
Most 3-4 hete pedig bevoltam rekedve, szóval hogy beszélek és khm khm, mint ha szakadna fel valami. Majd 1-2 hete nehezebb levegőt vennem. Nem az a fulladás csak kellemetlen, és ez is inkább reggel meg este.
Én régen asztmás voltam (10 éve kb) de azóta semmi tünetem sem volt, az jönne vissza? Köhögni nem köhögök egyáltalán...
febr. 29. 08:45
1/1 anonim válasza:
ha forró a víz amiben fürödsz és már izzadsz tőle, akkor ez nem csoda. Ez az egy két hét sem jelent feltétlen komolyat, beteg voltál, megy az influenza meg a covid meg a többi istencsapása, ezek rendesen megterhelik az ember tüdejét rövid időre, bár tény hogy sok embernél okoznak hosszútávú komplikációkat (főleg a covid). Ez az én véleményem, egyébként ha nem múlik el/biztosra akarsz menni akkor vizsgáltasd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!