Miért lett a vizeletem piros szinű?
Figyelt kérdés
Hello mindenki
Ma reggeltől egészen estéig a vizeletem szine mikor sötét piros mikor élénk piros de mellette semmi más tünetem nincs tehát nem fáj semmim. Napi 2l vizet iszok minimum és rendszeresen járok ezdőterembe. Probálok már minél jobban étkezni tehát magas fehérje tartalmú kajákat enni. Viszont sajnos a cigit még nem sikerült leraknom szoval azt még pöfékelem napi szinten.
Valami ötlet hogy ez miért jelent meg ilyen hirtelen?
2024. febr. 22. 21:50
1/5 anonim válasza:
Orvoshoz kellene fordulnod... Itt nem fogjuk tudni megmondani, hogy mi a bajod. Az abszolút semmiségtől kezdve a daganatig bármi lehet. Hugyúti fertőzés, bizonyos gyógyszerek mellékhatása, különböző vese problémák, prosztata-megnagyobbodás, daganat, extrém mértékű fizikai aktivitás...
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben akkor valamikor megejtek majd egy orvost ha az a biztos
2024. febr. 22. 22:20
3/5 anonim válasza:
Át kellene gondolni nem-e iszol, eszel olyat ami elszínezheti, pl. van-e olyan szer, gyógyszer, illetve változott-e benne valami, ergo ha eddig is ugyanígy csináltál mindent és nem volt színes a vizelet, akkor az gond, akkor azzal sürgősen orvoshoz kellene menni.
4/5 anonim válasza:
Surgosen menj orvoshoz!
A verzes nem jar automatikus fajdalommal!
5/5 anonim válasza:
Porfíria is lehet, ne valamikor, hanem minél hamarabb ejtsd meg az orvost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!