Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Enyhe agytörzsi vezetési...

Enyhe agytörzsi vezetési zavar utalhat sm-re?

Figyelt kérdés

Arra vizsgálnak több éve. Csak ugye lassan alakul ki. Most szédülés-vizsgálatom volt a fülészeten,ahol ez lett az eredmény és neurológiai kontrollt javasolnak.

Ez utalhat sm-re? Az egyensúlyszervem egészséges.

2024. febr. 19. 19:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Hat ha 2 evig szorakozik MS-el, akkor menj 3 masik orvoshoz, es ha van keresztmetszet akkor talalj ki valamit. De ne vidd a mostani leleteidet, hogy tudjak elore a dolgokat. 2 MR negativ na akkor menj haza aludni kb. ha ms a gyanud. Az mindent kimutat kb. ha tudja milyen fajtakat hasznalt hasznalhat.

Keress mas neurologust, legvegso esetben pszichiatert meg szemORVOST. persze hogy nincs egyensulyod ha nystagmusod van...

2024. febr. 19. 20:42
 12/23 A kérdező kommentje:
Csak végállásban van nystagmusom. Neurológiai tünet az is. Küldött szemészhez az elején pont emiatt.
2024. febr. 19. 20:44
 13/23 anonim ***** válasza:
valts orvost. vagy nalad van a gond. ennyi tudok mar mondani.
2024. febr. 19. 20:47
 14/23 A kérdező kommentje:

Én csak annyit szeretnék tudni már,hogy mi ez. Semmi mást. Alig tudom már bekötni a cipőmet, a telefonomon havonta lehetne üvegfóliát cserélni,annyiszor elejtem. Kulcs, ilyesmi folyamatosan esik ki a kezemből. Ha lehajolok,eldőlök oldalra. Ha fel vagy hátranézek,dőlök oldalra,megtántorodok.

Azért ez 40 éves nőként nem olyan vicces.

Szenvedélyem volt a biciklizés,de abba kellett hagynom az egyensúlyzavar miatt.

És 2 éve semmi diagnózis nincs.

2024. febr. 19. 20:55
 15/23 A kérdező kommentje:

Ja, és a félreértések elkerülése érdekében: piszkosul nem akarok sm beteg lenni. Csak ez zavar,hogy nincs diagnózis, nincs semmi. Csak vizsgálgatnak. És mindig az jön ki,hogy neurológiai az ok. De mégse tudnak mondani semmit.

Lehet,ha Pesten laknék,más lenne...

2024. febr. 19. 21:06
 16/23 anonim ***** válasza:
hat gyere videki baratom akkor szivvel fogadunk rengeteg lehetoseg mint videk annak ellenere amit propagandaznak az alfold senkifoldjen de laknak ott, itt meg 1000 hely van ahova mehetsz a problemaddal.
2024. febr. 19. 22:30
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha SM lenne, akkor kéne lenni demylenizációs gócoknak az agyállományban. Nyaki gerinc MR is volt?
2024. febr. 19. 23:48
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem. Csak agykoponya.

De olvastam olyat, aki 7 év után kapott diagnózist...

2024. febr. 20. 03:52
 19/23 anonim ***** válasza:
6 év után mondták azt nekem, hogy biztosan SM, de már előtte is voltak gócok.
2024. febr. 20. 08:28
 20/23 A kérdező kommentje:

Hát én meglátom,mi lesz ennek a vége. De hihetetlen, hogy évek,mire kiderül. Ha kiderül egyáltalán.

Lányom 3 hetesen lett májbeteg. 3 éves korára normalizálódott. 6 éves korában lett az első (!) jó vérképe!

Fogalmuk sincs az orvosoknak,hogy mi baja volt/van (sok a kísérőtünete a mai napig).

2024. febr. 20. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!