Enyhe agytörzsi vezetési zavar utalhat sm-re?
Arra vizsgálnak több éve. Csak ugye lassan alakul ki. Most szédülés-vizsgálatom volt a fülészeten,ahol ez lett az eredmény és neurológiai kontrollt javasolnak.
Ez utalhat sm-re? Az egyensúlyszervem egészséges.
Semmi bajod, szokásos hipochonder hiszti.
Honnan olvassátok össze ezt a sok baromságot?
Fuleszet azert elegge tulnyujtotta azt a diagnozist. Inkabb neurologia valoban. De persze ezt nem tudhattad.
az MS-nek meg amugy sajnalom, de nem csak lassu kialakulasa van. Valamelyik gyorsan, valamelyik gyors aztan leall egy idore, valamelyik lassu aztan begyorsul meg egy ketto. De gyogyszerekkel kezelheto tehat ki lehet ezt huzni, de hat.. limitalt eletmoddal sajnos. myocytak - izomsejtek "megkemenyednek" ez a sclerosis jelentese. De felejtsuk egyelore ezt el szerintem.
Nem én mászkálok. A neurológus hív vissza (ugyanahhoz járok a kórházba 2 éve).
Nem szedek semmit,köszi.
Tüneteim: egyensúlyzavar, nystagmus, a kezemből kiesnek a tárgyak, vakjárás nem megy.
2 MR volt eddig,az negatív.
Most voltam fülészeten ezen a vizsgálaton. Érzékelőket tettek a fejemre,a fülembe meleg és hideg levegőt fújtak. És követnem kellett egy mozgó pontot a szememmel. Ez volt a vizsgálat, kipostázták az eredményt.
Azt meg már leírtam..a vesztibuláris rendszer egészséges. Enyhe agytörzsi vezetési zavar. Neurológiai kontroll javasolt.
Ez van ráírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!