Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Enyhe agytörzsi vezetési...

Enyhe agytörzsi vezetési zavar utalhat sm-re?

Figyelt kérdés

Arra vizsgálnak több éve. Csak ugye lassan alakul ki. Most szédülés-vizsgálatom volt a fülészeten,ahol ez lett az eredmény és neurológiai kontrollt javasolnak.

Ez utalhat sm-re? Az egyensúlyszervem egészséges.

febr. 19. 19:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
24%

Semmi bajod, szokásos hipochonder hiszti.

Honnan olvassátok össze ezt a sok baromságot?

febr. 19. 19:55
 2/23 A kérdező kommentje:
Most kaptam meg postán a leletet. Ez van ráírva.
febr. 19. 19:58
 3/23 A kérdező kommentje:
Értsd úgy,hogy most. Most értem haza a munkából. És mivel szeptemberben lesz csak neurológiai kontrollom ( 3 havonta kell mennem), érthető,hogy kíváncsi vagyok.
febr. 19. 19:59
 4/23 A kérdező kommentje:
Kérem,olyan szóljon már hozzá,akinek 70 felett van az IQ-ja....🙏
febr. 19. 20:05
 5/23 anonim ***** válasza:
Szeptember az ide nem 3 honap...
febr. 19. 20:08
 6/23 A kérdező kommentje:
Most kicsit későbbre adott mert elküldött ide-oda. Mr kontroll, fülészet, stb.
febr. 19. 20:09
 7/23 anonim ***** válasza:

Fuleszet azert elegge tulnyujtotta azt a diagnozist. Inkabb neurologia valoban. De persze ezt nem tudhattad.

az MS-nek meg amugy sajnalom, de nem csak lassu kialakulasa van. Valamelyik gyorsan, valamelyik gyors aztan leall egy idore, valamelyik lassu aztan begyorsul meg egy ketto. De gyogyszerekkel kezelheto tehat ki lehet ezt huzni, de hat.. limitalt eletmoddal sajnos. myocytak - izomsejtek "megkemenyednek" ez a sclerosis jelentese. De felejtsuk egyelore ezt el szerintem.

febr. 19. 20:10
 8/23 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy van gyors is. Úgy értettem,hogy ha az a bajom, nálam lassan alakul ki.
febr. 19. 20:20
 9/23 anonim ***** válasza:
47%
Meg nem tudjuk, broder ezert mondom ne beszeljunk ilyenrol. Nem az, hogy lassan alakul ki, a kezdet mar megvan, csak a lefolyasa lassu. A ketto mas. A kezdetet lehet diagnosztizalni ha elindult mar. De ez mar kezd nagyon ragogumis lenni, ertem be vagy nyomva, de ha mar evek ota maszkalsz emiatt a hipotezis miatt dokkantorol dokkantohoz, fuleszhez(<?), ez mar tulreagalas ha nem hipochondria. Ha evek ota ezzel probalnak diagnosztizalni es nincs semmi jele, akkor nincs ms-ed.
febr. 19. 20:25
 10/23 A kérdező kommentje:

Nem én mászkálok. A neurológus hív vissza (ugyanahhoz járok a kórházba 2 éve).

Nem szedek semmit,köszi.

Tüneteim: egyensúlyzavar, nystagmus, a kezemből kiesnek a tárgyak, vakjárás nem megy.

2 MR volt eddig,az negatív.

Most voltam fülészeten ezen a vizsgálaton. Érzékelőket tettek a fejemre,a fülembe meleg és hideg levegőt fújtak. És követnem kellett egy mozgó pontot a szememmel. Ez volt a vizsgálat, kipostázták az eredményt.

Azt meg már leírtam..a vesztibuláris rendszer egészséges. Enyhe agytörzsi vezetési zavar. Neurológiai kontroll javasolt.

Ez van ráírva.

febr. 19. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!