Reflux gyógyulás? Van aki erősebb refluxból kigyógyult/tünetmentes lett? Ha igen, hogyan? Illetve akinek gombóc érzete volt a savtól/ nyelőcső gyulladása, annak ez a gombóc érzete elmúlt egy idő után?
Figyelt kérdés
febr. 12. 10:07
1/10 anonim válasza:
Ebből nem lehet kigyógyulni, hol tünetmentes, hol visszatér.
2/10 anonim válasza:
Nekem szokott olyan lenni, hogy a gyomorsav marja a gyomorszájamat, eszek rá szódabikarbónát és elmúlik. Az a reflux nem??
3/10 anonim válasza:
Kedves kerdezo, neked elmult mar a gombocerzeted? Ezzel szenvedek mae 2hete ugy erzem mar sose lesz vege:(
4/10 anonim válasza:
Engem is érdekelne, főleg a gombóc érzet. Kinek mi segített? Illetve nektek hogy jelentkezik? Állandóan ott érzitek? Én csak időnként. Van mikor napokig semmi. Utána érzem fél óráig, utána két óráig nem, majd ismét érzem. Ha valami szervi gond lenne, az tudna ilyet produkálni? :(
5/10 anonim válasza:
Utsó.
Nyugi semmi komoly baj, nekem is így volt halálra aggódtam magam..
Ez csak reflux, nekem a gyógyszerrel se múlt el az érzet
Gégetükrözéssel megállapították.
Màr nem figyelek oda
6/10 anonim válasza:
Nagyon aggasztó egyébként. Fekve nagyon érzem, most éjjel is erre ébredtem. Utána elmúlt, eljöttem munkába, és pár órára megint éreztem. Régebben szedtem gyógyszert refluxra, csak akkor más tüneteim voltak. Azok elmúltak, a gyógyszert is abba hagytam. Viszont az evés utáni köhögés az megint van egy ideje, meg pár hete időszakosan ez a gombóc érzet. Remélem tényleg "csak" ez a reflux rendetlenkedik.
7/10 anonim válasza:
Mindent körbejártam vele, annyi de annyi orvosi vizsgàlat
Nyak uh, minden.. ráparáztam.
Fül or gégészhez mentem legutoljára, aki csinált gégetükrözést aztmondta szedjem gyógyszert, de lehet sose fog elmúlni.
Nyugi ez csak addig zavaró ameddig figyelsz rá. Ez volt kb 2hónapja
Még mindig ottvan, de már nem tudok rá figyelni.
Nyugi semmi baj
8/10 anonim válasza:
Köszi aranyos vagy, most kicsit megnyugtattál. :) Nincs nagyon más akivel beszélhetnék erről.
9/10 anonim válasza:
Nyugodtan írhatsz ha szeretnél, ebben voltam nyugi tényleg nem nagy baj, minden reflux betegnél jelen van a gombócérzet.
Paradicsomos, csípős dolgokat kerüld így enyhülni fog. ☺️
10/10 anonim válasza:
Este csipős, paradicsomos pizzát ettem. Akkor nem csoda ha éjjel fel keltem.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!