Helicobacter pylori?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy akinek volt h.pylori fertőzése milyen tüneteket tapasztalt? Nekem màr minden vizsgálatot megcsinàltak az mr-től az összes tükrözésig. Gyomor gyulladást láttak, de mintát nem vettek. Sehol máshol nem volt semmilyen elváltozás. Felhasi fájdalmaim vannak, laza széklet, fogyàs (5kg,4hónap alatt).
Szia!
Köszi a választ. Azt hallottam azok a tesztek nem pontosak. Holnap megyek kilégzéses tesztre. Csak izgulok, hogy remélem ez a baj és vége lenne a lassan 5 hónapja tartó szenvedésemnek. Picit már elvagyok keseredve, hogy a rengeteg vizsgálatok, köztük sok kellemetlen és fájdalmas vizsgàlat után nég mindig nem tudok semmit és így meggyógyulni sem tudok. Rossz így melózni meg élni az életet.
Nekem az csak néha szokott lenni. Gaviskon segít rajta. Csak én nem érzem, hogy mar csak azt, hogy visszafolyik meg, hogy gombóc van a torkomba. Néha ràmjön ilyen éhségfájdalom is, eszek es utàna jobb. Reggelente àltalàban hasfàjassal kelek. Mindigy a szegycsont alatt fàj, van, hogy ott meg a borda széle is fàj.
És Neked végül mi okozta a savasodást?
Akkor szerencsére mondhatni elmúlt. Maradjon is így!
Nekem is azt mondták, hogy stressz, de mondtam, hogy nem vagyok stresszes és nem feszélyez vagy nyomaszt semmi.
Igen köszönöm, remélem már így marad!
Jobbulást Neked!
Köszönöm!
Remelem meggyógyulok.
Szia!
Kiderült, hogy mi okozta a panaszaidat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!