Ezeket a gyógyszereket egyszerre kell beszedni?
Figyelt kérdés
4 féle gyógyszert szedek Helicobacter pylori eradikációja miatt. A gyógyszerek: Aksolin (ugyanaz, mint az Augmentin-duo), Klacid, Ludea, Ulcamed. Én úgy vettem be eddig, hogy mindegyik között eltelt legalább fél óra, de elgondolkoztam, hogy lehet, hogy egyszerre kellene őket az együttes hatás miatt. Sosem szedtem még ennyi gyógyszert egyszerre, pláne nem 2 hétig, így nem tudom, hogy hogyan is kellene őket pontosan szedni.2022. márc. 5. 12:18
1/3 anonim válasza:
Többynire semilyen gyógyszert nem szabad "egyszerre" beszedni. Legalább két óra szünet kell közöttük, a "koktélhatás" elkerülése végett. De minden benne van a tájékoztatókban, vagy meg kell kérdezni az orvost!
2/3 anonim válasza:
A Ludeát reggel éhgyomorra kellene bevenni. A többit pedig utána kB 2-3 órás különbséggel. Semmiképp sem egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!