Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez az erős influenzas...

Mi lehet ez az erős influenzaszerű betegség, ami 1-2 hónapja terjeng?

Figyelt kérdés

Ezek jellemzők rá:

tüdőgyulladás, járvány, hasmenés, száraz köhögés, hányás, láz

hetekig nem lehet kigyógyulni belőle

[link]

2024. febr. 9. 12:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ó, basszus, sajnálom, jobbulást... nekem 1 hétig tartott, de szinte minden nap hallok egy hasonlót

bírom a lepontozókat, a covid-ot is lepontoztátok, mi?

2024. febr. 28. 13:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy vagy azóta?
2024. márc. 3. 13:25
 13/19 A kérdező kommentje:
Ingadozik az állapot. Most jó idő volt a napokban, lehet az is segít egy kicsit. Már nem krákogok annyira, de mindig kell tüsszentenem és köhögnöm néhány óránként. Nem érzem, hogy sokkal jobban lennék, de a tünetek most nem olyan erősek.
2024. márc. 7. 19:39
 14/19 A kérdező kommentje:

Régen nem igazán szedtem gyógyszereket ilyen megfázásra, mindig kihevertem otthon házilag. Aztán 4-5 éve egyszer egy torok megfázás miatt elmentem egy dokihoz, akit akkor láttam először a helyi kórházban. Felírt valami antibiotikum tablettákat, amik teljesen gallyra vágták az immunrendszerem.

Bárcsak ne fogadtam volna szót neki. Akkor legalább 3 hónapig beteg voltam tőle.

Most már tudom, hogy erősen káros hosszútávon az egészségre az antibiotikum, helyrehozhatatlan károkat okoz. Több tanulmányt és cikket olvastam.

Pl.

[link]

2024. márc. 7. 19:47
 15/19 A kérdező kommentje:
Azóta érezhetően könnyebben betegszem meg...
2024. márc. 7. 19:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Kiírtál egy kamut, hogy ezer linket betegyél ide, aminek nagy része hülyeség, köze nincs az állitólagos betegségedhez.

Zika vírus... Azt is minek rakrad ide? Írja is a cikk, hogy szúnyogok terjesztik. Hol van itt most szúnyog?! A tünetei is másak.

2024. márc. 12. 01:22
 17/19 A kérdező kommentje:

Semmi kamu nincs benne. Csupán szemléltetésképp, kapcsolódóan lettek a linkek betéve.

Egyébként, akit érdekelnek a továbbiak, egy hete már egész tűrhetően voltam, aztán elkaptunk megint valamit, aminek kb. megint ugyanazok a tünetei. A boltokban köhögnek errefelé az emberek, vannak olyanok, akik maszkban vannak (főleg idősebb korosztály).

Az is fura, hogy egyik környékbeli kórház igazgatóját menesztették hivatalosan egy másiké pedig felmondott.

2024. márc. 18. 17:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a sok linket elilvasva sem derül ki a lényeg, hogy mi is ez valójában. Én is ebben vagyok, november óta, pedig régebben nem voltam beteges. Sok kollégám, ismerősöm panaszkodik, hogy már elegük van, mert idén télen folyamatosan betegek. Taknyos, köhög, hány, fosik. Az orvosom szerint nincs járvány, csak sok a beteg 🙄
2024. márc. 19. 07:09
 19/19 A kérdező kommentje:
Megint valami lehet a levegőben, amiről mi egyszerű emberek nem tudunk. Az influenza is csak valami bizniszféle a gyógyszergyártóknak.
2024. márc. 22. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!