Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » GYÓGYSZERTÁRI A-D-E VITAMINOS...

GYÓGYSZERTÁRI A-D-E VITAMINOS KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ KRÉM fellelhető még valahol?

Figyelt kérdés
Helló. itt találtam : [link] De inaktív 2021-ben volt utoljára frissítve az oldal, a patikákba meg már nem árulják. Létezik ez még valahol? jókat írtak róla.

2024. jan. 28. 16:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Dehogynem árulják. Egy hete én is vettem. Ez nem előre gyártott, hanem patikában kikevert krém. Egyébként az oldalon 2023. áprilisból is vannak még vélemények. Azért 2021.-ben volt frissítve utoljára, mert akkor adtak hozzá valami információt a termék adatlapjához. Sehol nem jelölte senki, hogy már nem árulják. Krémmánián az látszana, ott van a "Már nem árulják" gomb, amivel tudod jelezni, ha esetleg már tényleg nem árulják, de senki nem jelezte. :D
2024. jan. 28. 16:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Én szoktam kérni a gyógyszertárban ilyen krémet és elkészítik.
2024. jan. 28. 16:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Hol látsz ilyet, hogy már nem árulják? Akkor a felső sávban egy nagy piros felkiáltójellel oda lenne írva, hogy "Ezt a terméket már nem gyártják!" Ezt a krémet a gyógyszertárban kell kérni, bármikor, bármelyik patikában elkészítik neked.
2024. jan. 28. 16:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Esetleg tudnátok adni egy linket? 1 olyat amin meg is tudom venni mert ezen a krémmánián valamiért nincs egy gomb amire rákattintok hogy meg vegyem, ezért gondolhattam hogy nem él az oldal, máshol meg kimondottan a,d,e, krémet nem találok.na mindegy:) A patikába meg úgy néztek rám mintha 20db hatos anyát kértem volna alátéttel. thx info :))
2024. jan. 28. 19:50
 5/13 anonim ***** válasza:

Már leírtuk mindhárman, hogy gyógyszertárban tudod kikevertetni. :)) Bemész, mondod, hogy ezt szeretnéd, és elkészítik neked. Ez nem egy előre legyártott termék, nem tudod webshopból megrendelni. Ha az egyik patikában nem adnak, akkor próbálkozz egy másikban. ;)

A Krémmánia amúgy nem webshop, hanem egy adatbázis kozmetikumoknak. :D Ott nem tudsz vásárolni. Ha néhol látsz eladó holmikat, azok magánszemélyek használt cuccai, mert azokat oda fel lehet tenni, mint pl. marketplacen vagy jófogáson.

2024. jan. 28. 21:45
 6/13 A kérdező kommentje:
tehát összesen három patikában voltam és nem árulják. (alma,körte,benu,diadem stb) Fel merül bennem hogy nem az összesben árulják. Megtudnátok mondani hogy hol vettétek helyileg és mien patikában?köszönöm.
2024. jan. 29. 14:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Én például a Benu gyógszertárban szoktam venni és másnapra kész is van. Ne kamuzz, mert ma voltam a Benuban és kapható.
2024. febr. 1. 18:34
 8/13 A kérdező kommentje:
"ne kamuz"!!!:DDDD jól van de legalább meg tudtam:) egyik se benu volt. Remélem nem vény köteles
2024. febr. 2. 14:51
 9/13 anonim ***** válasza:

"ne kamuz"!!!:DDDD"

Rosszul javítottál, mert én írtam helyesen, így kell írni: "ne kamuzz" felszólító módban van. A tied egy állítás, kijelentő módban:)

Egyébként ha már javítani akarsz, akkor legközelebb "meg tudtam" ezt egybe kell írni, így: "megtudtam"

Gondolom nálatok határon túl, nem mindig egyértelmű.

Ha az igekötő az ige előtt áll akkor egybe kell írni.:DDDD

2024. febr. 2. 16:56
 10/13 A kérdező kommentje:
9/ Hihettetlen vérszegény életedd lehet ha te ijeneken rúgozol . Na nesze itt van, csak hogy szebb legyen a napod!
2024. febr. 3. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!