Vérnyomáscsökkentő cseréje olcsóbbra, Váltottatok már gyógyszert, Úgy értem pl concor helyett mást ún' ugyan az hatóanyagút? Mrha drága a concor.. És coverex helyett mit,?
Figyelt kérdés
Volt változtatás nektek,
Mit érezni, pl van különbség bevált?
ugyan olyan (jó)?
Természetesen meg lesz kérdezve tudakolva orvostól is , csak megkérdezem , tapasztalatot is...
jan. 15. 06:37
1/10 anonim válasza:
Concor helyett bármelyik azonos dózisú bisoprolol lehet. A Coverexet nem értem, miért cserélnéd, Coverex-AS néven azt hiszem 400 valahány ft egy havi adag. Ráadásul perindopril-arginin van benne, ami stabilabb a mások terc-butil-amin sójához képest.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen jól írod a coverex maradna az nem drága,
jan. 15. 08:57
3/10 anonim válasza:
Betaloc a jó! Itt lehet növelni az adagot (mg), ha nem lenne elég hatásos.
5/10 anonim válasza:
de az nem olyan kardioszelektív, mint a bisoprolol, ráadásul a Betaloc néven k.drága...
7/10 anonim válasza:
de egy bisoporolol hatóanyagúnál igen, és kevésbé szelektív jóember... helyettesíteni csak azonos hatóanyaggal lehet, észlény!
8/10 anonim válasza:
Majd az orvos megmondja, nekem azt mondta a doki hogy a Betaloc egy jó gyógyszer.
9/10 anonim válasza:
ez ezen a szinten nem érv
valóban jó gyógyszer, ez kétségtelen
de ha a kérdező pl. enyhén asztmás, akkor már nem is szedheti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!