Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 2 hete tartó nyomásérzés a...

2 hete tartó nyomásérzés a fejtetőn mitől lehet? Nagyon félek! (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval 2 hete olyan érzés van a fejtetőmön mintha valami nehezebb dolgot ráraktak volna és az nyomná. Ez kezdetben eléggé rossz és zavaró volt, de azóta már javult. Azt kell róla tudni hogy csak ülés közben jelentkezik, és akkor sem minden pozícióban, leginkább akkor ha lefelé nézek. Semmilyen kísérőtünete nincs. Nagyon félek hogy valami komoly bajom van, olvastam hogy lehet agydaganat. Annak viszont nem tudom hogy lehet e köze hozzá hogy előtte nagyon durván stresszeltem más ok miatt és amikor ez a stressz mérséklődött akkor jött ez elő.

16/L

2024. jan. 25. 19:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És egyébként az a fura hogy nem a fejemben érzem igazából hanem inkább a fejemen úgymond.
2024. jan. 25. 19:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem maradt rajt a baseball-sapka?
2024. jan. 25. 20:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Nyugi!

Attol is lehet ez az erzesed hogy stresszelsz azon hogy van ez az erzesed

2024. jan. 25. 20:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem hordok baseball sapkát
2024. jan. 26. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!