Miért nem tudok kigyógyulni a betegségből?
Figyelt kérdés
Az utolsó munkanapra decemberben lebetegedtem. Aznap már lázas voltam, következett a torokfájás, rossz közérzet. Gyenge voltam, napközben is aludtam. Jött az ünnep, orvos nem volt.
A két szabad hét alatt egyik nap jobban voltam, másik nap kevésbé. Ha elmúlt a torokfájás, pár nap múlva újra visszajött.
Tegnapra viszont a köhögés is visszatért megint, illetve este fájt megint a torkom. Ma alig birtam felkelni a fáradtság miatt (nem értem mi az oka, egy napot dolgoztam), érzem gyenge vagyok.
Már teljesen el vagyok keseredve.
Miért nem tudok kigyógyulni?
2024. jan. 4. 07:09
1/4 anonim válasza:
Leírás alapján lehet covid. Z lehet elnyúló, hullámzó. Csináltál tesztet?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem csináltam, amit már bánok. :( Pedig volt otthon, de úgy voltam vele úgysem megyek sehova jó ideig, egyedül vagyok otthon.
2024. jan. 4. 07:52
3/4 anonim válasza:
Fogaid jók? Én tavaly egyik légúgi betegségből a másikba estem. Télen kezdődött, őszig hetente beteg voltam. Ráfogtam légkondira,vírusra,mindenre. Volt egy alászuvasodott régebbi tömésem,de amúgy nem fájt meg semmi. Miután megcsináltattam ősz végén, nem voltam beteg azota sem.
4/4 anonim válasza:
igyál gyömbéres teát,ha valaki tud neked szerezni,az lehet jót tenne.ha gyömbérgyökérből(?) te csinálod mézzel,az is lehet jó. Én Nem értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!