Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Coviddal fogadnak most a...

Coviddal fogadnak most a háziorvosok vagy nem szabad bemenni?

Figyelt kérdés
2024. jan. 2. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Telefonálj oda! A fiamat megkérte a doki, hogy tesztelje magát. Pozitív lett, képküldés után kiírta táppénzre. Majd vissza ugyanígy. Csak telón beszéltek.
2024. jan. 2. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Telefonálj oda. Nekem is csak telefonon adtak tanácsot mikor nemrég covidos voltam.
2024. jan. 2. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha covid gyanús a dolog hívd fel telefonon és majd megmondja mi legyen. Valószínű teszt, aztán ha az pozitív akkor megmondja mi legyen a továbbiakban.
2024. jan. 2. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Decemberben kb. 85 körzeti és gyermekorvosnál voltam a munkám kapcsán. Lehet menni hozzájuk, a rendelő ajtajára az van kiírva, hogy légúti megbetegedés gyanújával érkezőknek kötelező a maszk használata.
2024. jan. 2. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
18%

Sok háziorvos nem fogad, a sajáttodat meg kell kérdezni.

A legjobb, hogy beletukmáltál mindenkibe a 4 oltást, van akibe már az ötödiket is, de ők maguk így be vannak szarva. Akkor vagy nem oltattak, vagy tudják hogy semmit nem ér.

2024. jan. 2. 23:21
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
A mi háriorvosunk az oltás előtt elkapta, ráment a szívére, fél évig csak vonszolta magát. Azóta, ha rajta múlik nem ül be senki a várójába covidosan. Ezzel a sok más dologgal odamenő betegét védi, jogosan.
2024. jan. 3. 13:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a váaszokat!

Fogadott/be kellett menni végül.

2024. jan. 7. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!