Kontaminált vékonybél szindróma(sibo) esetében milyen probiotikumot használjak?
Borzasztóan sajnálom!!😔
Remélem egyszer jön erre valami jó terápia és megtudsz gyógyulni meg minden sorstárs!
Na akkor pacsi mert nekem akkor robbant be, amikor letettem a cigit és elkezdtem vegánul enni, rengeteg zöldség gyümölcs biokaja :D
Azóta pokol az emésztésem.
Megfigyeltem,hogy amikor borzasztó időszakom volt lelkileg, és szemét gyorskaját,fornettit zabáltam,újra cigiztem stb akkor elmúlt…
Az eredeti kérdésre válaszolva: nekem a probiotikumok nagyon rontottak a helyzeten, ezért személy szerint én nem ajánlom ebben a betegségben. :(
Sajnos ezt a "saját bőrömön" tapasztaltam, úgyhogy nem csak olvastam valahol. De aztán olvastam is erről, csak akkor már megtörtént a baj.
Kérdező, esetleg szedj borsmenta illóolajat, állítólag az kinyírja azokat a bacikat.
Mindenkinek gyógyulást kívánok.
Egyébként én is vegán voltam, de eme betegség miatt egy ideje kipróbáltam a tojást és néha húst (csirke, pulyka, hal), mert már totál kivoltam.
Vegánként ez nekem... 😢
Néha amikor kész lett a kaja (csirke), nem is ettem abból, mert képtelen voltam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!