Lehetek újra covidos?
Figyelt kérdés
2 hete teszteltem pozitívat aztán beteg is voltam kb 5 napig, 7 nap után negatív lett a tesztem. Ma, 7 nappal később nátha, láz, stb. Nem merek tesztelni :D lehet h újra covidos vagyok? Fajnak a végtagjaim2023. dec. 25. 17:21
2/8 anonim válasza:
Igen. Mert a koronavírus ki tudja játszani az immunrendszert.
6/8 anonim válasza:
4.
Mert akkor lecsap rá, hogy attól van. Egy csomó topikban bepróbálkozik, hátha talál egy oltott fogfájóst, bokafájóst vagy covidost, aztán akkor az ótástól vót...
7/8 anonim válasza:
A covid-tól legyengül nagyon az immunrendszer, most elkaptál egy másikat a most szezonális felsőlégúti betegségekből, pl influenzát.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen amúgy csináltam végül tesztet és nem covid volt. De mindegy mert így is szarul voltam 4 napig karácsonykor:D
jan. 2. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!