IR vagyok,tegnap este véletlenül ettem cukrosat (rossz kekszre nyúltam rá) Lehetek emiatt ma gyenge és ingerült?
5-ös
Ez így van.
Bár én nem pontoztam le.
Fiam 15 éves IR kamasz és neki igenis nagyon sokat számít, mit eszik! A kamaszkori testi, szellemi változások + a rossz diéta nála is eredményez rossz hangulatot. Egyfajta depressziós életérzést, illetve agresszivitást. Persze utóbbiból nem holmi extrémeket. Kis hiszti, idegesség, éltutálat, társaság utálat.
Egy éve szenvedünk evvel! Pszichológus, pszichiáter sem talált különösebb problémát nála. Végül kiderült, a be nem tartott IR diéta miatt (is) lehet mindez.
Arra sajnos én nem tudok választ adni, hogy nálad kedves kérdező, mekkora diéta eltérés okoz tüneteket. Én 2. cukorbeteg vagyok, ajánlom vezesd az étkezéseket + az egészségügyi eseményeidet. Statisztikai alapon is fel lehet állítani ebből, számodra, mi jó és mi ártalmas. (nálam egy kiegészül a vércukorméréssel, injekciók, gyógyszerek vezetésével, sőt, még vérnyomásméréssel, okosórám pedig méri az egésznapos pulzust, véroxigént, mozgást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!