2es típusu diabéteszes lehet ées?
Sajnos 2es cukrlos vagyok... Nem vettem komolyan.
Jó 2 éve derült ki. Fél éve evés után még ilyen 11 feletti volt. Igaz volt bőven lent is. Éhomira meg 8+.
Most romlott meg annyira, hogy 18 környékén mérek. - Volt kihagyás a méréssel.
Próbáltam komolyan venni, meg szeretném is. Viszont már a 4. gyógyszer, egyszerűen kicsinál.
Tudom, hogy a 2 főleg étkezés, életmód, de könyörgöm. Ma pl párolt zöldséget ettem, kks hússal, erre 18. Hajnali mérés is 12.
A gyógyszer amit most szedek pl. egészen biztos nem jó.
Nézd, ha evés előtt mondjuk 16 volt, akkor nem csoda, ha utána 18. De idővel, ha betartod, működni kezd a diéta és jobb lesz. A tegnapi ételek is számítanak, a mozgás, a szénhidrát raktárak telítettsége.
Van olyan orvos, aki ketogén diétával is kezel, az működhet nagyon gyenge maradék inzulin termelés esetén.
Viszont a nagyon magas vércukorszint öli a bétasejteket. Magaddal cseszel ki. Ha nem szeretnéd szúrni magad, akkor muszáj lesz összeszedni magad.
Ma hatalmasat sétáltam, a kérdés kiírása óta is szigorúan eszek.
Erre aligevés és a kirándulás dacára 13.4es vércukrot mértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!