Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért betegszem meg folyton?

Miért betegszem meg folyton?

Figyelt kérdés

Mióta a kisfiam megkezdte az óvodát elég sűrűn beteg amit én szinte kötelezően át is veszek.

Amint kigyógyulok belőle de talán még nem is teljesen már érzem, hogy jön megint dugul az orrom befele aztán már jön is az arcüreg gyulladás és társai. Egy kín szenvedés így dolgozni járni is, hogy szinte állandó jelleggel rosszul vagyok. Mindenféle gyógymódot kipróbáltam már ami megelőzné de semmit nem ér. Feleségem sose kapja el pedig ő van többet a gyerekkel viszont neki ki lett véve az összes mandulája és mondják páran, hogy amiatt nem beteg ennyit számítana vagy mit csináljak már, hogy békén hagyna már ez a sok taknyolás.

2023. dec. 21. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyjából ugyanaz mindig a végkifejlet, hogy pl gyakran arcüreggyulladás a vége, akkor szerintem is gócra kellene gyanakodnod, és azt megszüntetni. Nem feltétlenül a mandulád a baj, lehet rossz fog, ciszta, bármi. De van ilyen vizsgálat, hogy góckutatás, érdemes lehet elindulnod rajta.
2023. dec. 21. 08:15
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ki fogod nőni.
2023. dec. 21. 08:40
 3/6 A kérdező kommentje:
27 évesen is ki növöm?
2023. dec. 21. 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Igen, úgyhogy megnyugodhatsz. :)
2023. dec. 21. 14:08
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
42%
Tedd rendbe az étrendedet. Címszavakban: A bolti műkajáktól beindult nálad az áteresztő bél szindróma, ez állandó stresszforrásként kifárasztotta a mellékvesét, ezért nagyon gyenge az immunrendszered.
2023. dec. 22. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Talán az a baj, hogy nem fekszed ki a betegséged.
2024. jan. 19. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!